Juniorklub

Fra 4.-6. klasse kan elever på Lolland International School gøre brug af et spændende fritidstilbud - på linje med andre skolelever i byen.

Hvor?

Maribo Juniorklub er at finde på Nørrevang 19 - i gå-afstand fra skolen.

Fokus på trivsel

Maribo Juniorklub er en fritidsklub, med store visioner! Klubben har hovedfokus på trivsel, dannelse og venskab. Personalet arbejder for, at medlemmerne får en positiv og indholdsrig fritidsoplevelse, hver gang de er i klubben. Trivslen sikres bl.a. ved en kontaktpersonsordning, et særligt adfærdsregulerende pointsystem, som belønner medlemmerne for deres gode opførsel, og ved få simple, men vigtige regler.

Aktiviteter

Maribo Juniorklub har spændende, udfordrende og sjove aktiviteter hver dag. Der er faste aktiviteter/hold, som kører hele året, såsom E-Games, krop & sind, teater, krea, værksted & videnskab, musik, gartneri, spillehold, m.m.

Klubben har også aktiviteter der er begrænset til en bestemt periode fx gymnastik, madlavning, parkour, selvforsvar, TV-junior, meditation, m.m. Dertil kommer en masse fester, og ekskursioner ud af huset. Klubben udmærker sig også ved, at den er Danmarksmeter i Børnerekorder.

Maribo Juniorklub glæder sig til at se jer!

Åbningstider 

Mandag og onsdag fra kl. 14 - kl. 17:45.

Tirsdag og torsdag fra kl. 14 - kl. 20.

Fredag fra kl. 14 - kl. 17.

Tlf.nr. 54 78 43 96

Læs mere om Maribo Juniorklub (lollandungdomsskole.dk)

Kontakt Lolland International School for tilmelding og betaling.