Støt os - og vær med på rejsen

Lolland International School er Danmarks første internationale folkeskole og et eksempel på, hvordan vi i Lolland Kommune investerer i fremtiden. Vi udvikler en skole til gavn for lokale virksomheder og medarbejdere. En skole, der kan tiltrække og fastholde nye familier. Et samlingspunkt, hvor danske og internationale borgere kan mødes og berige hinanden. Og ikke mindst en skole, hvor den enkelte elev kan få en international uddannelse i høj kvalitet. 

Hvis du har lyst, har du mulighed for at komme med på rejsen og sætte dit præg på skolens hverdagsliv, fysiske indretning og de oplevelser, vi skaber sammen. Du kan feks. støtte os med donationer til:  

  • Vores sommerskole: Udflugter og udendørsaktiviteter 
  • Vores ønske om at bringe naturen ind i skolen: Planter og plantekasser
  • Vores læsehjørne: Møbler, bøger, spil m.m. 
  • Vores musik og kunst: Instrumenter, udsmykning, forløb med lokale kunstere m.m.  
  • Elevudveksling: Interkulturelt samarbejde og sprogrejser

Vi arbejder på at etablere en støtteforening for skolen i løbet af det første skoleår samt et Advisory Board. Indtil da, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om de forskellige muligheder for at støtte skolen.

Vi gør opmærksom på, at alle donationer/gaver skal ydes i overensstemmelse med de regler, der gælder for kommuners modtagelse af gaver.